شغل میزبان یار رستوران در دوران بازنشستگی
زمانی که دوران بازنشستگی فرا میرسد، بدترین کاری که میتوانید انجام دهید، ماندن در خانه و دست کشیدن از کار است. اغلب افراد بعد از بازنشسته شدن نیز توانایی انجام کارهای مختلفی را دارند که میتوانند از طریق آن دوران بازنشستگی خود را سپری کنند و در کنار آن درآمد نیز داشته باشند. بازنشستگانی که سرمایه لازم برای شروع یک کسبوکار جدید را داشته باشند، میتوانند با توجه به علاقه خود و نیاز بازار، کسبوکاری را راهاندازی نمایند. سایر بازنشستگانی که سرمایه چندانی ندارند نیز میتوانند بهعنوان یک کارمند مشغول بهکار شوند. شغل میزبان یار رستوران جزو شغلهای مناسب برای بازنشستگان بدون سرمایه است. این افراد میتوانند با شروع بهکار در یک رستوران یا غذاخوری معمولی، درآمد خوبی کسب کنند.
در ادامه این نوشتار، این موقعیت شغلی برای بازنشستگان را بیشتر بررسی خواهیم کرد.
مهارتهای لازم برای شغل میزبان یار رستوران
- آداب معاشرت خوب: میزبان یار در رستورانها بیشترین ارتباط را با مشتری دارد، از اینرو باید بهخوبی بتواند با مشتریان معاشرت کند. برای مثال، نحوه پیشنهاد دادن به مشتری، تشکر کردن و خوشآمدگویی به مشتریان باید بهگونهای باشد که مشتری نسبت به رستوران حس خوبی پیدا کند.
- دقت کافی: این شغل به دقت زیادی نیاز دارد و میزبان یار باید مرتبا وضعیت مشتریان را بررسی نماید. در این حالت، میزبان یار رستوران بهخوبی میتواند وضعیت سرویس تمامی مشتریان را کنترل کند.
- سرعتالعمل بالا: در ساعاتی که مشتریان زیادی در رستوران منتظر سرویس هستند، سرعتالعمل بالا و قابلیت انجام چندین کار بهصورت همزمان برای میزبان یارها یک مزیت فوقالعاده محسوب میشود. در صورتیکه میزبان یار سرعت خوبی داشته باشد، مشتریان نیز رضایت بیشتری از رستوران و سرویسدهی آنها خواهند داشت.
- تسلط به منوی غذا و نوشیدنی: میزبان یار رستوران باید به منو غذا و نوشیدنی رستوران تسلط کاملی داشته باشد تا بتواند مشتریان را بهخوبی راهنمایی کند.
- توانایی انجام کارهای تیمی: در رستورانها معمولا هر یک از پرسنل وظیفهای مشخص دارند و سرویسدهی به مشتری نیز یک فرآیند است که در آن افراد مختلفی نقش دارند. بنابراین فرد لازم است در شغل میزبان یار رستوران توانایی انجام کار تیمی را داشته باشد تا بتواند با همکاری سایر اعضای تیم بهترین خدمات را به مشتری ارائه دهد.
نحوه کسب مهارتهای تشریفاتی و آداب معاشرت میزبان یار
در بسیاری از رستورانها یک دوره کارآموزی برای میزبان یارها وجود دارد که طی این مدت مهارتهای تشریفاتی و آداب معاشرت را بهخوبی یاد میگیرند. علاوهبر این، دورههای آموزشی مختلفی نیز وجود دارد که افراد با شرکت در آنها میتوانند این مهارت را بهصورت کاملا حرفهای کسب کنند. بنابراین افراد بازنشسته نیز میتوانند بهراحتی این مهارت را کسب کرده و درآمدی هم داشته باشند.
درآمد میزبان یار رستوران برای افراد بازنشسته
درآمد شغل میزبان یار رستوران به عوامل مختلفی نظیر حرفهای بودن وی و تعداد سرویسهای رستوران بستگی دارد. بنابراین در صورتیکه افراد بازنشسته در یک رستوران بزرگ مشغول بهکار شوند، درآمد آنها بیشتر از یک رستوران معمولی خواهد بود.
در حالت کلی، شغلهای مربوط به رستوران، درآمد متوسط و خوبی دارند. بههمین دلیل این شغل میتواند انتخاب مناسبی برای بازنشستگان باشد.
مزیتهای شغل میزبان یار برای بازنشستگان
- عدم نیاز به سرمایه: یکی از مزیتهای اصلی این شغل برای بازنشستگان این است که برای شروع نیازی به سرمایه ندارند و تنها کافیست در یک دوره کسب مهارتهای لازم شرکت کنند تا کار خود را بهعنوان میزبان یار شروع نمایند.
- طاقتفرسا نبودن: همانند تمامی شغلها، شغل میزبان یار رستوران نیز سختیها و مشکلات خاص خود را دارد، اما خوشبختانه جزو شغلهای طاقتفرسا نیست و به نیروی بدنی چندان زیادی نیاز ندارد.
- کمک به جلوگیری از افسردگی: بسیاری از بازنشستگان در دوران بازنشستگی با مشکلاتی نظیر افسردگی و انزوای اجتماعی مواجه میشوند. میزبان یار در رستوران با افراد مختلفی کار میکند و در طول روز نیز با مشتریان مختلفی سروکار خواهد داشت. بنابراین، افراد بازنشسته با قرار گرفتن در چنین محیطی کمتر دچار این نوع مشکلات خواهند شد.
جمعبندی
بسیاری از بازنشستگان در دوران بازنشستگی خود، سرمایهای برای راهاندازی یک کسبوکار جدید ندارند. شغل میزبان یار رستوران برای این افراد میتواند یک منبع درآمد خوب در دوران بازنشستگی باشد. این شغل در کنار درآمد خوبی که برای این افراد دارد، به بهبود وضعیت روحی آنها نیز کمک شایانی خواهد کرد.