A
اطلاعات کاربردی سالمندان

دست به قلم شدن در دوران بازنشستگی

تصور کنید در یک روز بهاری دل‌انگیز بعد از خوردن نهار و یک استراحت کوتاه، لپ‌تاپ یا قلم‌ و کاغذ خود را برداشته و شروع به نوشتن می‌کنید. اگر تصور این روز بهاری برای شما خوشایند است و به نوشتن علاقه دارید، قطعا می‌توانید دوران بازنشستگی خود را با نوشتن سپری کنید. شغل نویسندگی یکی از بهترین شغل‌هایی است که افراد می‌توانند در دوران بازنشستگی از طریق آن درآمد کسب کنند.

نویسندگی در تمام قرن‌ها جزو شغل‌هایی بوده که همواره با گذشت زمان بیشتر به آن نیاز پیدا کرده‌ایم. از روزنامه‌نگاری گرفته تا تولید محتوایی که این‌روزها آن‌را زیاد می‌شنوید، همگی جزو حیطه‌کاری نویسندگان هستند. بنابراین در صورتی‌که عاشق نوشتن هستید و مهارت آن‌را دارید، بهتر است هر چه سریع‌تر فعالیت در این زمینه را شروع کنید.

البته نگران نباشید مهارت نویسندگی ذاتی نیست و حتی اگر مهارت خوبی در نوشتن هم نداشته باشید، با کمی تمرین و تکرار یا شرکت در دوره‌های نویسندگی می‌توانید این مهارت را تقویت کنید.

در ادامه این مطلب به بررسی انواع راهکار کسب درآمد از طریق نویسندگی و مزیت‌های آن برای افراد بازنشسته خواهیم پرداخت.

ویژگی و مهارت های لازم برای نویسندگی

  • خوب تحقیق کردن: یکی از اصلی‌ترین مهارت‌هایی که یک نویسنده به آن نیاز دارد، خوب تحقیق کردن است. برای نوشتن مطالب مختلف، نویسنده باید از هر منبعی اطلاعات مورد نیاز خود را استخراج کند و بعد از آن‌ها برای تکمیل نوشته خود استفاده نماید. در این حالت، مطلب یک نویسنده جامع و کامل خواهد بود.
  • مدیریت زمان: زمانی‌که به شغل نویسندگی فکر می‌کنید، به مدیریت زمان و انجام کارهای متعدد در طول یک روز نیز بیاندیشید. شما باید قادر باشید هر یک از مطالب را در زمان مشخصی بنویسید و آن‌را تحویل دهید.
  • مهارت نوشتن: قلم خوب یکی از مهارت‌های لازم برای نویسندگی است که نویسندگی را برای فرد به یک فعالیت جذاب تبدیل می‌کند. نویسندگی یا مهارت نوشتن خوشبختانه اکتسابی است و شما به‌راحتی با تمرین و تکرار می‌توانید به یک نویسنده ماهر تبدیل شوید.
  • مهارت‌های ارتباطی: شما ممکن است برای کسب درآمد از طریق نویسندگی، در یک شرکت یا سازمان خاصی مشغول به‌کار شوید. همچنین می‌توانید به‌صورت دورکاری نیز کارهای متعددی را با هم انجام دهید. در هر دو حالت، شما با افراد مختلفی مواجه خواهید شد که باید به‌خوبی توانایی برقراری و حفظ ارتباط با آن‌هارا داشته باشید. به‌همین دلیل مهات‌های ارتباطی خوب برای هر نویسنده‌ای یک مزیت محسوب می‌شود.

مزیت و درآمد شغل نویسندگی

انواع راهکارهای کسب درآمد از طریق نویسندگی

  • روزنامه‌نگاری: روزنامه‌نگاری یکی از شغل‌های عالی برای نویسندگان است که یک اعتبار اجتماعی نیز محسوب می‌شود. هر روزنامه‌نگار با توجه به هدف و ویژگی‌هایی که دارد، می‌تواند در زمینه خاصی فعالیت داشته باشد. برخی از آن‌ها ممکن است بیشتر تمایل به بررسی رویدادها و پوشش خبری آن داشته باشند. برخی دیگر نیز می‌خواهند با قلمی که دارند برخی از مشکلات مردم را بنویسند یا مقالاتی جذاب برای خوانندگان خلق کنند.
  • نوشتن کتاب: نوشتن کتاب همواره در طول تاریخ جزو شغل‌های پردرآمد برای نویسندگان بود. نوشتن یک کتاب در برخی از موارد، زندگی فرد را کلا تغییر می‌دهد. افراد بازنشسته نیز از آن‌جایی که در دورانی از زندگی خود هستند که آرامش بیشتری را تجربه می‌کنند، می‌توانند با نوشتن یک رمان یا کتابی درباره تاریخ و هر موضوع دیگری درآمد کسب کنند. این راهکار بیشتر برای افرادی مناسب است که یک سرمایه یا پشتوانه مالی دارند و می‌توانند در حین نوشتن کتاب خود به‌دنبال درآمد نباشند. سپس با فروش کتاب خود می‌توانند درآمد خوبی کسب کنند.
  • تولید محتوا: تولید محتوا یکی از شغل‌هایی است که با ظهور اینترنت و آنلاین شدن بسیاری از کسب‌وکارها بسیار مورد توجه قرار گرفت. در حال حاضر، نویسندگان زیادی در بسیاری از شرکت‌ها یا به‌صورت دورکاری با نوشتن مطلب برای وبسایت‌ها درآمد کسب می‌کنند. افراد بازنشسته نیز می‌توانند به‌عنوان تولید کننده محتوا مشغول به‌کار شوند.

۸ توصیه برای رفع خستگی سالمندان

درآمد شغل نویسندگی برای افراد بازنشسته

راهکارهای مختلف کسب درآمد از نویسندگی را در بخش قبل بررسی کردیم، درآمد هر یک از این راهکارها با هم متفاوت هستند و نمی‌توان گفت درآمد تمامی نویسنده‌ها با هم یکسان است. در حالت کلی یک نویسنده با توجه به کیفیتی که ارائه می‌دهد، درآمد دریافت می‌کند. از این‌رو هر چه یک نویسنده قلم بهتری داشته باشد، درآمد وی نیز بیشتر خواهد بود.

در کل می‌توان گفت که شغل نویسندگی می‌تواند درآمد خوبی برای افراد بازنشسته داشته باشد.

مزیت‌های شغل نویسندگی برای بازنشستگان

  • عدم نیاز به سرمایه: نویسندگان برای نوشتن به هیچ سرمایه‌ای نیاز ندارند. در نتیجه افراد بازنشسته‌ای که سرمایه‌ای برای شروع یک شغل جدید ندارند، می‌توانند از این طریق به درآمد خوبی برسند.
  • طاقت‌فرسا نبودن: نویسندگی به نیروی بدنی چندان زیادی نیاز ندارد و برای افراد بازنشسته‌ای که از نظر جسمانی ضعیف هستند بسیار مناسب خواهد بود.
  • بهبود وضعیت روحی: نوشتن و نویسندگی دریچه‌های دیگری از زندگی را برای فرد باز خواهند کرد و می‌توانند تأثیر مثبتی بر روی ذهن و روحیه فرد داشته باشند.

جمع‌بندی

نویسندگی راهکاری مناسب برای گذراندن دوران بازنشستگی است که می‌تواند درآمد خوبی نیز برای افراد بازنشسته داشته باشد. بنابراین، بازنشستگانی که علاقمند هستند و در این زمینه نیز مهارت خوبی دارند می‌توانند به‌عنوان یک نویسنده مشغول به‌کار شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا